Відеомонтаж

Отже, монтаж відео. Що це?

Трудомісткий процес обробки відеофайлів, який включає в себе: відбір кращих дублів, склейку їх в один відеоряд і експорт в необхідний, для подальшого редагування, формат називається монтажем відео. Відеомонтаж – один із завершальних етапів виробництва відеороликів, останнім може вважатися лише ретуш, корекція кольору і тонування. Часто клієнт, під поняттям монтажу відео, має на увазі повний цикл обробки матеріалу, тому обов’язково необхідно акцентувати увагу на комплексі дій, які входять в послуги відеомонтажу.

вартість монтажу

Залежно від вихідного матеріалу, вміння оператора і знімальної команди надати якісні вихідники, провести монтажну зйомку, а також від роздільної здатності картинки – монтаж ускладнюється в рази. Так, для прикладу, один і той самий ролик, знятий на різну техніку і різними командами, можна монтувати від 2-х годин до 2-х місяців. Розкид цифр – це не перебільшення, а – крайнощі. Складно відповісти на питання в трубку: “Скільки у Вас коштує змонтувати трихвилинний ролик? – і додають: – Це не політична реклама!” Ну зовсім все стало зрозуміло, і відповідь може бути лише одна: “$2000, якщо як зазвичай.” А насправді, необхідно подивитися на вихідний матеріал: який він за обсягом, скільки дублів, монтажно чи знято, чи потрібен режисер монтажу… Визначити ціну на монтаж відео з голови – неможливо, це ж не покупка хліба в магазині!

Так як же дізнатися вартість відеомонтажу?

Як варіант простих прорахунків – заповнений бриф на відео виробництво. Ви можете написати нам в месенджер або на пошту, і ми надішлемо вам бриф, виходячи з якого зможемо назвати вартість створення або монтажу відеоролика.

Сподобалася стаття?

Будемо дуже вдячні за репост. Поділіться з друзями! Кнопочки для соцмереж виносимо на помітне місце.

Наші послуги

Related Posts