VideoNova Production на Першому Національному

ОСЬ І ВІДБУВСЯ ДЕБЮТ СТУДІЇ VIDEONOVA PRODUCTION НА ТЕЛЕБАЧЕННІ

Фіналіст конкурсу соціальної реклами Molodiya, студія VideoNova Production стала гостем телепередачі Першого Національного каналу “ТелеАкадемія”.

Сценарист: Ігор Семецкий
Режисер: Артем Райченко
Оператор: Олег Купшуков

Наша робота “Відображення”.

Як це було

Як правило, за багато років роботи нашої студії, операторами, продюсерами та режисерами всіх проектів без винятку є саме наша команда. Частково тому, участь в зйомках Першого Національного каналу в якості запрошених гостей було для нас в новинку! Скажу чесно – впоралися на ура! У попередніх статтях нашого блогу, ми розповідали коротенько про фестиваль соціальної реклами Molodiya, де команда VideoNova Production вийшла в фінал конкурсу. Нагадаємо пару слів про сам фестиваль. “Молодія” проходить щорічно в Києві в кінці осені. “Кредо фестивалю: соціальна реклама – це не ниття, плач або сухе наведення статистичних даних. Хоча, в основному, саме таким більшість і представляє соціальний ролик. У пріоритетах фестивалю” Молодія” конструктив, свіжі ідеї, оригінальне художнє втілення, гумор і здорова іронія “, – розповідають організатори події. Роботи фіналістів і переможців були представлені на Першому Національному каналі в рамках проекту “ТелеАкадемія”.

У самому телевізійному проекті на розсуд експертам кіноіндустрії показувалися роботи фіналістів фестивалю. Не будемо спойлерити і розповідати все наперед, але робота VideoNova Production була оцінена належним чином).

Сподобалася стаття?

Будемо дуже вдячні за репост. Поділіться з друзями! Кнопочки для соцмереж виносимо на помітне місце.

Наші послуги

Related Posts