Перемога VideoNova production на Фестивалі Соціальної Реклами

2014 рік став для продакшн студії VideoNova Production дуже багатим на участь в фестивалях реклами. Але головною подією для нас стала участь і беззаперечна перемога (!) В 8-му Національному Фестивалі Соціальної Реклами.

Фестивалі – це двигун індустрії. Вони змушують агентства не стояти на місці і придумувати більш цікаві інструменти комунікації. Фестивалі задають рівень робіт: ти бачиш, що створюють люди на іншому кінці планети, і розумієш, чого варті твої ідеї.

Невелика довідка про сам захід

Національний фестиваль соціальної реклами (НФСР) – головний в Україні щорічний фестиваль в сфері соціальної реклами, маркетингу і PR.

I-й Національний Фестиваль соціальної реклами відбувся в Києві в 2005 році.

З моменту появи Фестиваль став головною подією в сфері соціальної реклами України. Його мета – привернути увагу до соціальної реклами, як до важливого явища суспільного життя.

Фестиваль отримав відгук з боку державних органів, професійних громадських організацій, засобів масової інформації, рекламного бізнесу та широкої громадськості. Великий інтерес до фестивалю проявили українські громадські організації та бізнес.

Гості та учасники фестивалю: рекламні агентства, відомі компанії, українські представництва всесвітніх організацій, фонди і благодійні організації, незалежні рекламні креатори.

Загальна кількість учасників Фестивалю за роки його проведення перевищило 10 тис. людей.

ЧОМУ ДЛЯ НАС ТАК ВАЖЛИВА ЦЯ ПЕРЕМОГА

Навіщо взагалі будь-якої компанії брати участь в подібних фестивалях? Навіщо в принципі потрібні такі заходи? Перш за все, вони завжди сприяють розвитку і появи нового, відбору найкращого і професійного на сучасному рекламному ринку. Нагороди фестивалів і конкурсів – це індикатор успішності ідей продакшну, його професіоналізму. Сам же фестиваль збирає безліч професіоналів, відображає всі сучасні тренди світу реклами і дозволяє бути продакшну завжди в ритмі, я б сказав, йдучи на крок вперед.

Для VideoNova Production перемога на фестивалі такого рівня – це показник прогресивності і амбітності нашої творчої команди.

Представляємо на Ваш суд нашу конкурсну роботу – “Відображення”

Сподобалася стаття?

Будемо дуже вдячні за репост. Поділіться з друзями! Кнопочки для соцмереж виносимо на помітне місце.

Наші послуги