Холодильник. Перезавантаження. Backstage

Ідея – фундамент будь-якого відео ролика. Над пошуком ідеї безперервно ведеться робота цілого креативного відділу команди VideoNova production. Отримана ідея, як поліно червоного дерева – без обробки і видалення сучків, залишиться поліном.
У цій статті я пропущу ці пункти і почну з реалізації хорошого сценарію.

Автор ідеї: Артем VideoNova
Сценарій: Ігор VideoNova

Соціальний рекламний відеоролик «Холодильник. Перезавантаження» підготував продакшн VideoNova спеціально для Національного Фестивалю соціальної реклами.

Холодильник, як дзеркало способу життя, звичок, положення, може розповісти про людину більше, ніж ворожка по лінії життя на руці. Якщо ти піддаєшся громадській думці кіл, в яких спілкуєшся – холодильник видасть і кола, і думки. З цим роликом ми звернулися до холодильника з питанням, на жаль, актуальним ось уже понад століття – пияцтво в сім’ї.

Продовжуючи тему зйомки і монтажу на телефон я вирішив показати реалізацію креативної ідеї рекламного відеоролика безпосередньо зі знімального майданчика.

Завжди було цікаво зазирнути за лаштунки сцени, на кухню ресторану, в шахту ліфта. Як це працює? Як це змусили запрацювати? А в нашому випадку – як реалізована зйомка “non-stop”.

Стало модним показувати зйомку одним дублем. Глядач не втрачає нитки подій і не переміщається в просторі зі швидкістю зміни ракурсу. Що робити, якщо неможливо реалізувати “non-stop” в силу складності сценарію? Правильно! Необхідно взяти хорошого режисера. Звертайтеся в VideoNova production.

Ми використовували можливості слайдера з електродвигуном. Особливістю даного стабілізатора є постійний рух камери без ривків, те, чого не можна добитися від ручного слайдера. Також ми отримали можливість зупинки камери і її запуску з одного і того ж місця без зміни швидкості. Як то кажуть: “Все геніальне – просто!”. А простота – запорука успіху. Чим менше деталей в конструкції, тим вона надійніше. Чим менше екшену в рекламному ролику – тим більше увагу глядача до його суті.

В результаті наша робота на Восьмому Національному Фестивалі соціальної реклами зайняла перше місце, чим ми неймовірно пишаємося!

А поки вашій увазі BackStage зі зйомок:

Сподобалася стаття?

Будемо дуже вдячні за репост. Поділіться з друзями! Кнопочки для соцмереж виносимо на помітне місце.

Наші послуги

Related Posts