БРИТАНСЬКА МІЖНАРОДНА ШКОЛА

ПРО ШКОЛУ

Англійська – міжнародна мова, яка допомагає спілкуватися людям всіх країн і народів. Але чи може добре навчити дитину мови людина, для якої англійська є нерідною? Наш відеопродакшн побував в Британській міжнародній школі в Україні та зняв відеоролик, в якому викладачі школи розповіли чим вона унікальна. Виявилося, в школі діти навчаються англійської мови з носіями і, крім того, отримують освіту і з інших дисциплін. Ця школа аналог приватним школам Великобританії. Дітей вчать як дисципліни та вмінню критично мислити, так і розвивають їх творчий потенціал і глобальне мислення.

що після?

Знаходження серед однолітків різних національностей допомагає учням усвідомити, що вони є частиною світової спільноти. А знайомство з різними культурами виховують у дитині повагу до чужих звичаїв і відкритість до нового. Все це розвиває якості характеру, необхідні для досягнення успіху в майбутньому. Після випускних іспитів, кожен учень отримує український атестат і міжнародні дипломи Cambridge IGCSE і IB Diploma Program, що дозволить їм вступити в будь-який світовий ВНЗ.

про що відео

В даному ролику ми показали процес навчання школярів, те, наскільки він відрізняється від одноманітних і нудних занять, і поєднали з кадрами взаємодії вчителів з учнями. Завдяки вставкам з інтерв’ю був показаний рівень володіння англійською мовою. Такий промо ролик відображає не тільки місію і цінності навчального закладу, але також якість і професійність. Кожен відвідувач на сайті, завдяки відео, зможе ближче познайомитися з “внутрішньою кухнею” організації, наче він сам побував там, і почути розповідь про школу від директора і вчителів з перших вуст.

Сподобалася стаття?

Будемо дуже вдячні за репост. Поділіться з друзями! Кнопочки для соцмереж виносимо на помітне місце.

Наші послуги

Related Posts