Зйомка рекламних роликів

Рекламний ролик – це невелика, але основна частина маркетингової компанії. Хороша ідея і якісне виконання відеоролика – запорука ефективного маркетингу. Саме з цієї причини довіряти зйомку рекламних роликів можна лише перевіреному відеопродакшену.

З VideoNova production ви отримуєте:

Відгуки про роботу студії VideoNova production

Рекламне відео виробника великої побутової техніки Hansa. Детальніше про цей рекламний кейс за посиланням.

Є ідеї для рекламного ролика?

Ми готові надати знімальні, мальовані і 3D відеоролики як для ТВ, так і для Web. Це дуже великий розкид напрямків і майданчиків для ротації.

Якщо ви прийшли з готовою рекламною кампанією – у вас вже є розуміння майданчиків для ротації і навіть начерки ідей для майбутнього відео. Не варто тягнути!

Прямо зараз зв’яжіться з нами і отримаєте детальний кошторис на виробництво.

У тому випадку, якщо ви ще тільки визначаєтесь – ми завжди готові допомогти. Дізнайтеся в чому відмінність між ТВ рекламою і WEB.

У чому відмінності між рекламною компанією для TV і WEB?

Перше – бюджети! Для ТВ компанії бюджети в рази вище. Все це пов’язано зі складністю виділення цільової аудиторії, конкуренцією, покриттям і документообігом зі строгими тимчасовими правами і обмеженнями. Як не крути, але досить великий відсоток нецільового розміщення.
Не те щоб ми схиляли до вибору інтернет маркетингу (тут досить своїх нюансів), але з кожним роком ефірне мовлення втрачає позиції.

Детальніше за посиланням “Виробництво рекламних відеороликів для WEB”

Рекламний відеоролик пасти Mottarone.
Тривалість 30 сек. Кейс

Великий всеукраїнський проект #щосьпішлонетак покликаний популяризувати новий курс з громадянської освіти. Детальніше про цей кейс за посиланням.

Вам доступні будь-які види роликів

Або ж їх комбінації, так як досить часто необхідно використовувати графічні і 3D елементи в постановочних роликах.

постановочний

Повний цикл виробництва рекламного відеоролика ми вже описували ще в далекому 2014м році. Якщо стисло, процес складається з:

  • PreProduction (підготовка до знімального процесу);
  • Production (безпосередньо сам знімальний процес);
  • PostProduction (обробка вихідного матеріалу).

Залежно від складності реалізації знімальних процесів, кошторис може здивувати як в сторону збільшення, так і зниження. Але якщо усереднити, то створення ВЕБ ролика обійдеться в $10 000, а ТВ – $30 000. І не забуваємо про розкид в ± 70% (нічого так точність).

Зв’яжіться з нами прямо зараз і отримаєте кошторис для свого відеоролика абсолютно безкоштовно.

Рекламний ролик Брок Бізнес Банку. Детальніше про кейс і процес зйомок за посиланням.

Рекламне відео Movoto для американської компанії нерухомості. Всі кейси по 2d графіку по посиланню.

Анімаційний рекламний ролик

Різновид рекламних відео, які не вимагають знімальних процесів, а створюються за допомогою комп’ютерної графіки та анімації. Вони не краще і не гірше – вони інші.

З фінансового боку тут хороша економія на акторів, реквізиті, підготовчих предзнімальних і знімальних процесах. Можлива реалізація і візуалізація складних або неіснуючих продуктів або процесів.

У будь-якому випадку, вибір в способі донесення інформації повинен грунтуватися на переслідуваних цілях маркетингової кампанії.

Ви завжди можете подивитися наші кейси по 2D анімації або отримати персональну комерційну пропозицію.

3Д рекламнИй ролик

Досить рідко можна спостерігати повноцінний 3D рекламний відеоролик. В абсолютній більшості – це комбінація знімального відео або графічного відео і 3D елементів. Це пов’язано з дороговизною виробництва. Звичайно, 3D ролики мають всі плюси графічних анімаційних відео і реалістичність знімальних роликів, але бувають випадки, коли рентабельніше змоделювати і відзняти сцену в студії, ніж створити 3D моделі з усіма матеріалами, текстурами, тінями, відображеннями. Найкраще, перед прийняттям рішення, проконсультуватися з нами. Зазначу, що консультації, як і прорахунок кошторису на виробництво відеороликів, абсолютно безкоштовні.

Інформаційний ролик, як приклад комбінування 2d і 3d графіки.

Сподобалася стаття?

Будемо дуже вдячні за репост. Поділіться з друзями! Кнопочки для соцмереж виносимо на помітне місце.

Наші послуги

Related Posts