Проморолик для логістичної компанії ЄАЛК

Початок роботи з ЄАЛК

VideoNova production отримала замовлення зняти відеоролик для логістичної компанії. ЄАЛК – компанія, яка позиціонує себе як 4PL-оператор, що означає взаємодію компаній, що беруть участь у процесі поставок. ЄАЛК надає повний комплекс логістичних послуг: транспортування та експедирування, облік і управління запасами, підготовка необхідної документації, зберігання та обробка вантажу, доставка кінцевому споживачу.

Завданням Відеонова продакшн було зняти і змонтувати відеоролик, в якому розповідається про діяльність компанії, відображаються її масштаби, а також демонструються переваги: ​​автоматизація процесів і контроль обліку. У ЄАЛК великі складські приміщення, тому для зйомок задіяли квадрокоптер. Зйомка з дронів дозволила показати масштаби компанії як зовні, так і всередині, при цьому не заважаючи роботі працівників. А для відображення географії роботи компанії, ми використовували графічну анімацію.

Англомовна версія ролика.

адаптація ролика для міжнародного ринку

Після завершення зйомки, приступаємо до відеомонтажу. Весь матеріал проглядається і вибираються найвдаліші дублі, які, в процесі склеювання, підлаштовуються під озвучку професійного диктора. ЄАЛК – компанія міжнародна, тому ми робили відео для українських та іноземних клієнтів. Відповідно, для останніх, озвучування відбувалося англомовним диктором. Наш Відеопродакшн, за довгий час роботи, накопичив велику базу дикторів, які розмовляють різними мовами і з різними акцентами.

Підсумок

Після додавання фонової музики, відео було передано клієнту, який тепер використовує його для просування своїх послуг. А ми отримали нові знання про роботу логістичних компаній, познайомилися з людьми, які люблять свою роботу і віддані своїй справі. Це був чудовий досвід для нас.

Промо-відео – це можливість підвищити довіру клієнтів, пояснити складні механізми роботи, продемонструвати рівень і якість послуг, що надаються. Така презентація може використовуватися в у всіх видах відеомаркетінга: в ролі відео-візитки, для виступів на форумах, як відеоконтент на сайті і в соціальних мережах, а також в онлайн-ЗМІ. На даний момент, відео – це один з головних інструментів цифрового маркетингу для просування бренду, продукції та послуг.

Наша відеоробота для ЄАЛК

Сподобалася стаття?

Будемо дуже вдячні за репост. Поділіться з друзями! Кнопочки для соцмереж виносимо на помітне місце.

Наші послуги

Related Posts