Як “готується” відеореклама

ЕФЕКТИВНІСТЬ відеореклами

З кожним роком маркетингові відділи збільшують бюджет, який закладається на виробництво відеореклами. Відеоролики мають показники ефективності вище, ніж статичні зображення і банери. Відеоконтент краще привертає увагу і відповідно має більше переглядів.

Але недостатньо просто зняти відеоролик, він повинен не тільки привертати увагу аудиторії, а й утримувати її. Правильна реклама повинна збільшувати інтерес людини до продукту, викликати бажання додивитися ролик до кінця.

Як же створити відеорекламу, яка буде давати потрібний результат? Чому, так званий, “вихлоп” і окупність приносять далеко не всі створені відеоролики, навіть з великими бюджетами? Давайте розберемося всі разом.

1. Чітко поставити мету.
Яка мета рекламної кампанії? Побудувати і підвищити впізнаваність вашого бренду? Зробити, щоб він був на слуху у всіх? Щоб люди прийшли в ресторан, магазин або замовили послугу на вашому сайті?

2. Хто ваша цільова аудиторія?
Для кого ви знімаєте відеоролик? Хто є вашою цільовою аудиторією?

3. Простіше = краще.
Проста реклама часто працює краще. Чому? Люди не люблять читати об’ємні тексти, згадайте себе 🙂 В даний момент ринок буквально переповнений низькоякісними відеороликами, які перенасичені складними графічними елементами, які відволікають увагу від рекламованого продукту.

4. Відразу до суті!
Не забувайте, що, за статистикою, люди в перші п’ять секунд вирішують чи дивитися відео далі, так що не тягніть гуму.

Відмінний прийом – уявити, що ви перебуваєте в ліфті з Вашим клієнтом. Скільки у Вас є часу, щоб розповісти про свою продукії, якщо їхати пару поверхів?)

5. Менше шрифтів.
Кращий спосіб правильно організувати текст – це змінити його розміри, що б він відмінно вписався відеорекламу.

Ніколи не використовуйте більше ніж два шрифта в рекламі.

6. Візуальні елементи.
Пам’ятайте, чиста і проста графіка більше привертає людське око, ніж перенасиченість і хаотичність.

7. Правильне розміщення.
Відразу після створення відеореклами її необхідно розмістити на сайт або в соціальних мережах і правильно налаштувати таргетинг, щоб вашу рекламу бачили саме потенційні покупці.

Відеореклама – це не сопромат в технічному ВНЗ, але ефективний інструмент, який потрібно використовувати грамотно і зі знанням.

Щоб дізнатися вартість виробництва рекламного ролика, пишіть нам і ми розрахуємо кошторис на виробництво і відповімо на всі питання!

Рекламний відеоролик соусу Mottarone

Сподобалася стаття?

Будемо дуже вдячні за репост. Поділіться з друзями! Кнопочки для соцмереж виносимо на помітне місце.

Наші послуги

Related Posts