Створення рекламних і іміджевих роликів

СТВОРЕННЯ РЕКЛАМНИХ РОЛИКІВ

Ми ведемо наших клієнтів від розробки ідеї до адаптації вже готового ролика під стандарти ефіру телеканалів. Наша команда є виробником повного циклу і має свою власну виробничу базу для створення рекламних роликів будь-якої складності під ключ. Щоб голосно заявити про себе і успішно конкурувати серед уже відомих компаній, необхідно скористатися можливостями, які надає відеореклама. Ми пропонуємо вам кілька різних варіантів сценарію відеоролика, враховуючи специфіку вашої компанії і аудиторію клієнтів.

Створення рекламного ролика передбачає наявність не тільки майстерності та досвіду його творця, а й потужною технічної бази, яка є далеко не у кожної продакшн-студії. Відеореклама, створена VideoNova Production, може включати елементи 3D графіки, мультиплікацію і спецефекти, які виготовляються нашими графічними дизайнерами.

Виробництво рекламних роликів відбувається в обумовлені терміни, які залежать від складності та тривалості відеоролика. Як правило, це 5-10 днів для простого ролика, та від 10 до 25 днів – для постановочного відеоролика або ролика з комп’ютерною графікою. Вартість виготовлення рекламного ролика залежить від типу, тривалості та складності відео. Хочете дізнатися всі подробиці – заповніть наш бриф на створення ролика, і ми оперативно зв’яжемося з вами, надавши детальний кошторис робіт.

Наша робота для БрокБізнесБанк.

Промо ролик мережі ресторанів, з ротацією на плазмах мережі. Особливість: відсутність звуку. Заснований на «мові цифр».

СТВОРЕННЯ іміджевих РОЛИКІВ

Презентаційні ролики від VideoNova Production – це професійно виконане відео будь-якого ступеня складності. З огляду на всі Ваші побажання, ми створимо презентаційне відео, яке в повній мірі відобразить цінності Вашої компанії, її індивідуальність і максимально донесе інформацію до клієнтів.
Багаторічний досвід роботи VideoNova Production зі створення презентаційних роликів гарантує високу якість фільму і індивідуальний підхід до кожного клієнта. Починаючи написанням докладного сценарію і до надання фінальної версії Ви станете повноправним учасником в процесі створення презентаційного фільму.

Що для цього потрібно?

Заповнити бриф на виробництво презентаційного ролика. Після отримання брифа і подальшої обробки отриманої інформації наші менеджери підготують для Вас оптимальне комерційну пропозицію.

А також:
  1. Терміновий або позаплановий монтаж / перемонтаж ролика (як варіант, початкове виготовлення кількох версій: повна, усічена, інтернет-версія).
  2. Термінова або позапланова озвучка / переозвучка ролика.
  3. Термінове або позапланове форматування наявних роликів під спеціальні вимоги окремих каналів.
  4. Авторський супровід.
  5. Написання, адаптація сценаріїв.
  6. Бекстейдж, “Фільм про фільм”: як це знімалося і/або цікаві, смішні моменти, інтерв’ю учасників зйомки.
  7. При необхідності, додаткова інфографіка.
  8. Відеоканал YouTube під ключ: можливість створення, оформлення, налаштування, ведення основного або окремого спеціалізованого відеоканалу на YouTube і його розкрутка.
  9. Створення оригінального контенту для YouTube-каналу і/або офіційного інтернет-сайту (в т. ч. можливо, навчальні відео по окремим банківським продуктам, інтерв’ю з керівниками напрямків, інтерактивні відео-квести та ін.).
  10. PR-підтримка в соц. мережах під ключ (в т. ч. створення оригінального фото і відеоконтенту).

Сподобалася стаття?

Будемо дуже вдячні за репост. Поділіться з друзями! Кнопочки для соцмереж виносимо на помітне місце.

Наші послуги

Related Posts