Креативна ідея рекламного ролика

КРЕАТИВНИЙ ВІДДІЛ АБО ВИРОБНИЦТВО?

Ідеальна схема пошуку креативної ідеї рекламного відеоролика – спільна робота креативного відділу і виробництва. Завжди стояло питання ребром: «Потрібен рекламний відеоролик, який продає, але бюджет обмежений!» Перебуваючи в рамках бюджету, креативне агентство зобов’язане надати клієнту хорошу ідею, яка стане основою рекламного відеоролика, при цьому буде повністю відповідати брифу.

З неймовірною швидкістю йде світовий технічний розвиток, що не може не відбитися на можливостях відеовиробництва. Креативний відділ не зобов’язаний знати останні нововведення і способи зйомки, і postproduction, його завдання – ефективна ідея рекламного відеоролика. А ось питання виробничих можливостей лежить безпосередньо на самому відділі продакшну.

Маючи основу ідеї креативного відділу за допомогою фахівців продакшну можна коригувати бюджет відеовиробництва і значно поліпшити рекламний ролик ще на стадії написання сценарію.

Так VideoNova Production спільно з креативним відділом агентства Twiga надали ідею рекламного відеоролика італійського соусу.

Мозковий штурм – ВАЖЛИВА ЧАСТИНА ПОШУКУ ІДЕЙ!

Пошук креативної ідеї полягає в мозковому штурмі – набір божевільних і геніальних ідей видаються креативною групою в дуже короткий термін і фільтрації отриманої інформації. Завжди в групі визначена людина, яка зможе виділити із загального потоку геніальну думку, яка постійно перебуває на виду і потрапляє у фокус лише на мозковому штурмі. Далі залишається її причесати, отряхнути і підготувати до знайомства з клієнтом. Це все дійсно елементарно (все геніальне – легко).

Залишається лише питання: «Чому більшість ТВ реклами змушує нас переключити канал?». Звісно, через певні складнощі на всіх етапах попередніх ротації ролика… Не причесана ідея, недобюджет виробництва, недоідея ролика, сверхротація… І мінімальна аудиторія вам забезпечена. А тому є сенс не викидати рекламний бюджет на вітер, а звернутися в хороше, що зарекомендувало себе, рекламне агентство зі світовим ім’ям. І лише тоді рекламний бюджет безпомилково буде працювати виключно на ваш продукт, а не на заповнення рекламного часу.

Сподобалася стаття?

Будемо дуже вдячні за репост. Поділіться з друзями! Кнопочки для соцмереж виносимо на помітне місце.

Наші послуги

Related Posts