Складові рекламного ролика про компанію

Хороший фільм про компанію досить недешевий продукт і дуже штучний. Його вартість залежить від багатьох факторів. Давайте розглянемо від яких саме.

Для початку розкладемо процес виробництва фільму на складові:

  1. Постановка завдання або технічне завдання (робить замовник);
  2. Зйомка інтерв’ю з ключовими співрозмовниками. Це зазвичай перші особи компанії, а також люди, які розбираються в суті питання;
  3. Написання сценарію та його твердження замовником;
  4. Зйомка основного матеріалу для заклеювання фільму;
  5. Чорновий монтаж фільму;
  6. Виготовлення графіки;
  7. Чистової монтаж, корекція кольору і озвучка.

Розбираємо кожен з етапів детальніше:

1) Етап перший: постановка задачі. Це робите ви – компанія-замовник. Ви повинні абсолютно чітко визначити для чого саме вам необхідний фільм, де ви його будете використовувати, на яку аудиторію він повинен працювати, які функції виконувати. Це може бути відеоролик для майбутньої виставки, мотивуючий фільм для співробітників компанії, іміджевий ролик і т.д. Чим більше і докладніше ви викладете своє бачення майбутнього фільму, тим якіснішим він вийде і буде максимально відповідати вашим вимогам. Також необхідно визначитися з хронометражем фільму. Як показує практика, оптимальна тривалість для презентаційного фільму від трьох до семи хвилин.

2) Етап другий – зйомка інтерв’ю з ключовими співрозмовниками. Ви повинні відразу визначити в технічному завданні основних людей, які будуть давати інтерв’ю для фільму. Як правило, це три-чотири людини.

3) Після затвердження сценарію складається розкадровка, в якій чітко прописується який саме матеріал потрібно знімати, що зобразити графікою або будь-яким іншим візуальним рішенням. Визначаються час, знімальні об’єкти і локації. Проходить зйомка основного матеріалу для фільму.

4) Після того, як зняті інтерв’ю з ключовими співрозмовниками, наш режисер приступає до їх розшифровки, переводить все те, що було сказано людьми в інтерв’ю, в текстовий вигляд. Після чого він по шматочках починає складати майбутній фільм на папері. Так поступово народжується сценарій.

5) На етапі чорнового монтажу по шматочках збирається ваш майбутній фільм, вставляється попередньо виготовлена ​​графіка (якщо необхідно), накладається музика. Потім фільм в чорновому вигляді демонструється замовнику на розгляд. Вносяться необхідні побажання і корективи, проводиться корекція і фінальна озвучка.

6) Залежно від конкретних вимог замовника (вибухає вертоліт в кадрі, 3Д-графіка або ж проста зйомка) прораховується повний кошторис, де вказана вартість кожного виду перерахованих робіт.

Довірте роботу професіоналам і отримаєте якісний і продуманий продукт для Вашого бізнесу

Сподобалася стаття?

Будемо дуже вдячні за репост. Поділіться з друзями! Кнопочки для соцмереж виносимо на помітне місце.

Наші послуги

Related Posts