Зйомка корпоративного фільму

У ЧОМУ ВІДМІННІСТЬ ЗЙОМКИ КОРПОРАТИВНОГО ФІЛЬМУ ВІД ЗЙОМКИ СТАНДАРТНОЇ РЕКЛАМИ?

Той же сценарій, та ж режисура, оператор, камера, ті ж етапи організації та відеовиробництва в цілому – так ні в чому, крім особливостей!

Так, для отримання якісного корпоративного фільму необхідно, як мінімум, вивчити особливості фірми, сильні і конкурентні переваги, попередньо познайомитися з усіма відділами і, на основі отриманих даних, побудувати сценарій, який покаже фірму лише з вигідного боку. Сценарій повинен включати, в першу чергу, знайомство з відділами фірми і її персоналом: від керівництва до загальних даних про працівників, колективі і “особливості” життя всередині самої компанії. Цей крок веде від безликості фірми і глядач готовий побачити її продукти, не як псевдо-згенерований товар в точках роздрібної торгівлі, а як продукт виробництва добре знайомої компанії, якій довіряють.

Довіра до вашої компанії

Довіра глядача до компанії – основне завдання корпоративного фільму. Кожен керівник компанії прекрасно розуміє, що немає партнерських відносин без особистого контакту, знайомства і розмови по душам. Корпоративний фільм максимально близько моделює знайомство, але в інтерактивному режимі. Буває, що цього знайомства досить для прийняття позитивного рішення потенційного партнера, а буває, що фільм стає ініціатором зустрічі з тими партнерами, з якими необхідно було провести довгий шлях база-дзвінок-ЛПР-зустріч-договір. Ці самі партнери знаходять вас самі і призначають зустрічі, необхідні розвитку компанії, заощаджуючи довгі місяці роботи цілих відділів.

Корпоративний фільм має ряд особливостей і закриває дві низки питань, які здавалося б будуть недоступні без його участі. При знайомстві у вас немає можливості провести екскурсію по компанії, познайомити з колективом, а тим більше показати виробництво таким. Перша причина – час, точніше його відсутність, друга – презентаційний вигляд відділів, що за замовчуванням означає їх висновок з виробничого процесу, третя – часовий цикл виробництва продукції і нарешті територіальне розташування компанії і її основних філій.

Як замовити виробництво корпоративного фільму
  • Призначити зустріч, попередньо зв’язавшись з нами зручним для вас способом;
  • При зустрічі, відповісти на всі питання по брифу;
  • Укласти договір;
  • Ознайомити представників VideoNova Production з усіма відділами компанії;
  • Отримати сценарій і затвердити його;
  • Отримати готовий корпоративний фільм.

Приклад корпоративного ролика.

Сподобалася стаття?

Будемо дуже вдячні за репост. Поділіться з друзями! Кнопочки для соцмереж виносимо на помітне місце.

Наші послуги