Сценарій

Сценарій рекламного ролика – важливий елемент при створенні відео- і аудіореклами. Саме рекламний сценарій бере на себе змістовну і привертає увагу роль. Від того, як буде представлена інформація в ролику, залежить ефективність реклами.

Саме ідея, сюжет рекламного відео або аудиоролика, а не техніка виконання, здатна змусити глядача запам’ятати рекламований продукт і зіграти на користь рекламодавця.

Сценарій рекламного ролика для ТВ зазвичай розрахований на 5, 15, 20 або 30 секундний показ і передбачає розробку повноцінного сюжету рекламного відео. У зйомках відеороликів можуть бути задіяні актори, або ж можуть бути використані можливості мультиплікації. Відеоролик може бути як презентаційним, іміджевим, так і носити рекламний характер, стимулювати попит і сприяти збільшенню продажів.

Телевізійна реклама відрізняється своєю ефективністю з точки зору сприйняття інформації глядачем – це і звук, і гра акторів,  і красиві образи, і чітко продумані фрази, це і текст, і мелодія, це і наші з Вами асоціації.

РОЗРОБКА СЦЕНАРІЮ РОЛИКА

Головна мета сценарію рекламного ролика – ретельне викладення і донесення задуму автора. У завершеному вигляді сценарій рекламного ролика являє собою документ, в якому ретельно описуються зміст кожного епізоду і вимоги до фонограми, що супроводжує відеоряд.

Написання сценарію для рекламного ролика – процес досить складний. Процес написання повинен гармонійно поєднувати в собі: розробку ідеї, опис зйомок матеріалу і всіх нюансів постпродакшену. VideoNova Production пропонує послуги з виготовлення сценарію рекламного ролика, а також виробництво рекламного ролика під ключ.

Написання сценарію відбувається виключно на основі наданого брифу, який містить детальну інформацію про продукт, компанію, конкурентів, детальне рекламне повідомлення, яке ми повинні донести до споживача тощо.

Сподобалася стаття?

Будемо дуже вдячні за репост. Поділіться з друзями! Кнопочки для соцмереж виносимо на помітне місце.

Наші послуги

Related Posts