Відеомаркетінг. Наука для малого бізнесу

В наш час, ніщо в світі маркетингу не може настільки динамічно донести інформацію, як одночасне поєднання руху, звуку і барвистою графіки. У той час як картинка, як кажуть, коштує 1000 слів, одна хвилина відео оцінюється в 1,8 млн слів. Через нашу низької концентрації уваги (лише на 8 секунд), рекламний ролик був визначений на 600% більше ефективним, ніж друкована реклама і пряма поштова розсилка – разом узяті.

Це зовсім не дивно, що дивлячись в майбутнє маркетингу, відео залишається на першому місці і використовується 93% маркетологів в своїх кампаніях.

Найкраще люди запам’ятовують інформацію: 20% – на слух, 30% – візуально. 70% – на слух і візуально.

VideoNova Production Showreel

ЩО ВАРТО ВРАХОВУВАТИ, ПРИ ПОШУКУ ВІДПОВІДНОГО ВІДЕОВИРОБНИЦТВА, В ПЕРШУ ЧЕРГУ:

  1. Вартість. Поцікавтеся ціновими пропозиціями, у кожної компанії вони будуть відрізнятися. Надто вже занижена вартість, як правило, не гарантує високу якість продукту.
  2. ShowReel / Портфоліо. Перевірте їх роботу і подивіться чи відповідають їх можливості тому, що ви шукаєте.
  3. Термін виконання. Якщо ви плануєте робити, наприклад, цикл роликів один в тиждень, термін видачі готового відео є важливим елементом для розгляду. Між плануванням, виробництвом, пост-продакшеном і отриманням відео онлайн, точне знання термінів є важливим аспектом для підтримання послідовності вашого контенту. Глядач не повинен чекати чергового випуску.
РОЗГЛЯНЕМО ПІДХІД “ЗРОБИ САМ”

Можливо, ваш бюджет ще не дозволяє найняти велику компанію відеовиробництва і ви прийняли рішення створити свій відео-продукт самостійно.

Ось кілька порад, які слід враховувати при початку роботи:

  1. Пре-продакшн – вирішите, що вам потрібно і опрацювати максимально детальний сценарій (план для того, що ви хочете знімати).
  2. Устаткування – можна зняти маркетингове відео на аматорську камеру або iPhone, щоб донести суть пропозиції вашої компанії. Якщо зовнішній вигляд і звук мають вирішальне значення для вас – спробуйте взяти в оренду.
  3. Монтаж – існує величезний обсяг програмного забезпечення, за допомогою якого можна створити остаточний варіант вашого відео. Як приклад: Adobe Premiere або Final Cut Pro (для користувачів MacOS).
  4. Завантаження – отримавши готове відео, часто виникають складнощі з розмірами файлів і форматів.
  5. Розмір файлу – іноді файл може бути занадто великим, щоб бути видимим в інтернеті. Якщо це так, спробуйте програмне забезпечення перетворення, щоб зробити файл меншого розміру, при збереженні однакового якість в звуці і роздільної здатності.
  6. Формат – в більшості програм формат можна вибрати в настройках. Наприклад, Adobe Premiere має вбудований YouTube і Vimeo настройки для оптимізації.
І ще поради наостанок:
  • Будьте лаконічні: навіть для ідеального відеоролика важко довгий час утримувати нашу увагу. Відео тривалістю до 1 хвилини утримує увагу 80% глядачів, в той час як 2-3 хвилинні ролики утримують 60% аудиторії.
  • Переконайтеся, що ваші клієнти можуть знайти вас: просто тому, що ви привернули їхню увагу, не означає, що ви згадали як дістатися до вашого місця розташування. Вказати свій номер телефону, веб-сайт і адресу електронної пошти в відео або на сторінці, де ви розміщуєте відео.
  • Поширення: відео може не стати вірусним, але знайдіть і час, щоб поділитися ним самим. Надішліть свій відеоролик знайомим по електронній пошті, розмістіть в соціальних мережах і на відеосервісах.
Або довірте всю роботу професіоналам і отримаєте дійсно якісний і продуманий продукт для Вашого бізнесу

Сподобалася стаття?

Будемо дуже вдячні за репост. Поділіться з друзями! Кнопочки для соцмереж виносимо на помітне місце.

Наші послуги

Related Posts