Історія однієї реклами: Soffione

замовлення і pre-production

Коли у київського картонно-паперового комбінату виникла необхідність зняти рекламний ролик для просування своєї продукції, вони звернулися в наш відеопродакшн. Перед нами постало завдання зняти легкий і цікавий відеоролик. Що може бути веселого в рекламі паперових рушників? Як виявилося – все! Це був один з найцікавіших проектів, хоча б тому, що в ролі акторів виступали руки і, навіть, кішка. Але про все по порядку. Щоб упевнитися, що наше бачення ролика збігається з баченням клієнта, створюється сторіборд. Це чорнова замальовка того, як будуть виглядати основні кадри за сценарієм. Коли сторіборд був затверджений, ми приступили до підбору декорацій і акторів.

зйомки з котом

За сценарієм, одного з роликів, кіт пробігає по столу і перевертає вазу. Кастинг пройшла кішка нашого співробітника (не завдяки зв’язкам, присягаємося!). Проблема полягала в тому, що виховання тварини не дозволяло розгулювати по поверхнях вище одного метра. І тому, знаючи чим їй може обернутися цей променад, вона навідріз відмовлялася зіграти свою роль. Під музику з “Шоу Бенні Хілла”, вся команда бігала за норовливої ​​актрисою. Однак наполегливість взяла верх – сцена була знята, перемога за нами!

Історія з побаченням

А тепер історія про побачення. За сюжетом реклами: у хлопця і дівчини романтична вечеря, під час якого дівчина проливає вино на скатертину, але в кадрі повинні бути помітні тільки руки. Тому ми провели кастинг рук (так-так!) і відправили фото та відео замовнику. Отримавши фідбек і номер переможців – приступили до зйомок: застелили скатертину, поставили столове приладдя, запалили свічки і налили вишневий сік в келихи. Побачення пройшло успішно … для нас 🙂

апетитна історія

Для зйомок цього ролика проводилося опитування, хто візьме на себе честь приготувати рум’яну курочку. Виявилося, що така відповідальна справа викликала сумніви в кулінарних здібностях у кожного члена команди Відеонова продакшн, тому довелося звернутися до професіоналів. На щастя, для відеоролика не потрібен був живий звук, інакше в рекламі ви б почули, як хором буркотять животи. І, як ви розумієте, після закінчення зйомок реквізит не пропав даремно 🙂

приголомшливі результати

Всього було відзнято 5 відеороликів в стилі стоп-моушн і за два місяці вони зібрали на Youtube в загальній сумі 360,000 переглядів! Це несподіваний, але приємний і надихаючий результат.

Сподобалася стаття?

Будемо дуже вдячні за репост. Поділіться з друзями! Кнопочки для соцмереж виносимо на помітне місце.

Наші послуги

Related Posts