Lyric video

пропозиція для виконавців музичних творів

Яскрава і ефективна ідея, покликана привернути увагу шанувальників своєю простотою і нестандартним підходом – Lyric відео. Ви відомий виконавець, вас знають, ваші пісні співають, ваші твори в топі караокі- клубів, – Lyric video це саме те відео, яке повинно бути серед ваших кліпів в обов’язковому порядку!

Що таке лірик відео?

Все геніальне просто! Ця ідея максимально проста і так само геніальна і, що важливо, значно заощадить бюджет на pr просуванням виконавця. І так кожен з нас співав в караоке або ж підспівував нову пісню улюбленого виконавця, але не всі слова встигли запам’ятати … Не біда! Якщо у вашого виконавця є Lyric відео, яке виходить паралельно з виходом в ротацію пісні. Приємний анімації текст на тлі постера виконавця або групи в ненавязчево формі підкаже текст пісні. Дану пропозицію можна сміливо вважати антикризовим, так як вартість виробництва даного музичного кліпу на порядок нижче стандартного і становить всього $ 300 !!! Забігаючи наперед, і передбачаючи питання, відповім: «можна зробити і більш цікава пропозиція, з вартістю даного відео і в $ 250 і $ 150 !!!» Спеціально для цих цілей розроблені пакети від VideoNova.

Наша компанія всіма силами підтримує українських виконавців. При підписанні контракту на рік, Ми забезпечимо підтримку за найдоступнішими цінами на ринку України, а з якістю робіт VideoNova Production ви вже знайомі. Для складання контракту – звертайтеся в офіс студії. Ми завжди раді вашому дзвінку.

Приклад відеороликів, виробництва студії VideoNova production для групи Delice ви можете бачити на цій сторінці.

Сподобалася стаття?

Будемо дуже вдячні за репост. Поділіться з друзями! Кнопочки для соцмереж виносимо на помітне місце.

Наші послуги