Духові шафи. Зйомка відео-оглядів

Чому вбудована технікА?

Газові й електричні плити з вбудованою духовкою втрачають актуальність. Цьому є цілком зрозуміле пояснення: не всім потрібен закладений функціонал духовки і, при цьому, бракує функціоналу поверхні або ж навпаки. Так само і розміщення: при частому користуванні духовкою її зручніше підняти вище, що неможливо через наявність конфорок зверху. Та й зазори між  плитою і робочою областю потрібні тільки як збірник крихт. Звідси і популярність вбудованої техніки.

З чого почати?
  • Як знімаються відео-огляди вбудованих духових шаф
  • На що звернути увагу і що буде цікаво глядачеві

В першу чергу, вибираючи духову шафу під свою майбутню кухню, люди дивляться на дизайн. Вбудована духова шафа повинна ідеально поєднуватися і підкреслювати індивідуальність кухні. Навіть функціонал відходить на другий план. На щастя, асортимент духових шаф, в наш час, просто величезний, з усіма своїми особливостями і “корисностями”.

Проводячи відеозйомку фасаду духовки, потрібно звернути увагу, в першу чергу, на паразитні відображення на поверхні скляної кришки і вставках фасаду (аж до відображень всієї знімальної групи), а також надати правильний колір. Використовуйте для цього спеціальні прапори. Наприклад, чорний скляний фасад, відображаючи білий прапор, стає сірого кольору. У деяких випадках це просто необхідно. І найголовніше(!): перед кожним дублем потрібно якісно протерти поверхню. Об’єктив, на відміну від людського ока, чудово бачить всі відбитки, залишені на склі, і пил, якого ніколи не було у вашій студії.

Підійдіть до вибору засобу для чищення з усією відповідальністю. Ті засоби, які чудово підходять для скла, залишають розводи на нержавіючої сталі. Не полінуйтеся запастися усіма видами засобів для чищення та терпляче протирайте насухо. Були випадки, коли п’ятисекундна сцена займала годину підготовки і дублів. Іноді легше відмовитися від неї або змінити ракурс/світло, ніж відзняти згідно сторіборду.

Як “облизується” дизайн вбудованого духової шафи можна подивитися в будь-якому з наших роликів.

Режимы приготовления

Різні духові шафи мають різний функціонал і можливості. Чим багатше функціонал, тим більше встановлених режимів готування має духову шафу. Цей пункт максимально зрозуміло потрібно показати і розкрити. Панель управління – окрема історія. Всі знають як описано управління в нових моделях – поки сам не розберешся грамотний мануал не отримаєш. Наші фахівці стали майстрами в написанні посібника з управління вбудованою побутовою технікою. Режим запуску таймера, відкладений запуск і час приготування страви є в більшості духових шаф, ось тільки окремих кнопок ніхто не виносив. І тут починаємо перевіряти комбінації і утримання грунтуючись на досвіді і кмітливості. Ці пункти повинні бути максимально зрозуміло пояснені в відеоогляді духової шафи.

Дуже ефектно виглядає приготування страв. Виділення слини при перегляді огляду сприяє вибору моделі. Не поскупіться на фуд-стиліста.

Далі внутрішні “плюшки” і догляд за духовкою. Необхідно блиснути усіма можливими бонусами. Кожен з них – додатковий плюсик у виборі моделі.

Таким чином, за три хвилини відео-огляду можна показати весь функціонал вбудованої духової шафи до дрібниць.

Систематизация

Маючи огляди всіх моделей духовок необхідно виділити особливості і створити огляди на серію моделей кожної лінійки. Клієнтові потрібно допомогти в швидкому підборі вбудованих духових шаф і виборі певної моделі.

Так досить розділити моделі за розмірами (стандартні/нестандартні), виду (газ/електрика), дизайну (класика/вінтаж), набору функцій. І від цих загальних оглядів привести до відео огляду конкретної моделі.

Відеооглядами вбудованих духових шаф ми займаємося з 2016 року. Зверніться в нашу студію для отримання докладної консультації та створення концепції виробництва відеооглядів вашої продукції.

Related Posts