Фільм “Тимофій Нагорний. Відверто!”

Всіх вразила ситуація, що сталася з нашим другом Тимофієм Нагорним. Декого приголомшила і він тихенько сидить враженний, а хтось готовий висловити свою думку.

Ми знайомі з Тимофієм виключно як з волонтером, який, не шкодуючи сил, часу і фінансів, займається організацією благодійних заходів. Ми брали участь не більше, ніж в 20 і, повірте, це колосальна праця. На його ж рахунку більше 600 заходів…

Радість в очах сиріт, знедолених, дітей-інвалідів на таких заходах залишає в пам’яті яскравий образ, який не тьмяніє з часом.

Нам всім дуже пощастило жити і мати можливість читати цей текст на особистому девайсі. І ми навіть не замислюємося над тим, що про подібне деякі можуть тільки мріяти. Хвилини радості, які переживають ці діти, не можуть бути порівнянні з радістю від придбання вами нового девайса або створення селфі на фоні Ейфелевої вежі. Ті, хто жодного разу не був на подібних заходах – не зможуть повною мірою зрозуміти цих рядків. А хто хоча б раз брав участь – завжди погодяться повторити.

Ми не підносимо Тимофія Нагорного, як якогось ідола. Він просто Людина зі своїми поглядами, цілями та величезним життєвим досвідом, якому довелося пройти через багато. Як відомо, досвід – це не кількість прожитих років, а довжина пройденого шляху. Тимофій – не той, хто сидить на місці…

Ми попросили розповісти про причини, які дали йому цей вектор і які допомагають зберігати силу духу і позитивну енергію в будь-якій ситуації.

Так народився фільм “Тимофій Нагорний. Відверто!”.

Тимофей Нагорный. Чистосердечно!

Сподобалася стаття?

Будемо дуже вдячні за репост. Поділіться з друзями! Кнопочки для соцмереж виносимо на помітне місце.

Цікаві роботи

Related Posts