Зйомки міні-фільму про гурт С.К.А.Й.

Команда VideoNova Production заглянула за «Край неба»

Ніколи не знаєш, чого можна точно очікувати від роботи з популярними артистами і виконавцями. Наскільки важко або легко з ними будуть йти зйомки, як поведуть себе часто примхливі «селебріті» української естради, наскільки злагодженою, чіткої і продуктивної буде робота музикантів з режисером і оператором. Що можу сказати чесно? Істинно творчі люди завжди просто і легко знаходять спільну мову) Наприклад, міні-фільм про українську музичну групу С.К.А.Й. був знятий і змонтований командою VideoNova Production всього за півтора дня)

Передісторія

У четвер, 20 листопада в рамках фестивалю PROSTO Music Video Festival відбулася прем’єра роботи VideoNova Production та гурту С.К.А.Й. – документальний фільм про гурт С.К.А.Й.

Документальний фільм присвячений роботі гурту над її останнім на сьогодні, студійним альбомом «Край неба» (альбом вийшов навесні цього року). Робота над четвертим студійним альбомом «Край неба» велася цілих чотири роки! Талановиті музиканти доводили до досконалості кожну з нових композицій, невпинно експериментували в пошуку кращого звучання для всього альбому в цілому.

«Альбом – повітряний, в той же час – наповнений протиріччями. Це проявляється навіть у назві – у неба, начебто, немає країв, а виявляється, що є », – зазначив О.Собчук. При цьому він додав, що не розглядав варіант назвати альбом, виходячи з іншої композиції «Ми разом – ми разом» Деякі пісні з четвертого альбому С.К.А.Й. вже побачили світ і навіть встигли обзавестися офіційними відео. На екрани вже вийшли кліпи на композиції  “Край неба” і  “Поки жива любов”, які об’єдналися в одну сюжетну лінію.

Музичні композиції С.К.А.Й. – це не просто музичні твори, перш за все. це розповіді про відносини простих людей і почуттях, про все, що оточує людей в повсякденному житті. Кожна пісня – прониклива і особлива по-своєму. За цей час у музикантів сталося чимало кумедних епізодів і історій, які цікаві їхнім шанувальникам. Частина з них зафіксовані на відео, і стали матеріалом для документального фільму.

Робота над фільмом

Сам фільм – це захоплююча розповідь учасників групи про роботу над альбомом. Музиканти розповідають про першої офіційної пісні російською мовою, про масштабне концертному турі на підтримку альбому, про курйозні та небезпечних ситуаціях. Група С.К.А.Й. існує більше 10 років, і що трохи дивує – в музикантів немає ні краплі горезвісної «зіркової хвороби», слухаючи їх історії і розповіді розумієш, наскільки вони були і залишилися близькі до своїх шанувальників. У фільмі ми можемо побачити ексклюзивні кадри, зняті самими музикантами, поспостерігати за процесом звукозапису групи, дізнатися, яка небезпека чекає на музикантів в поїздках і побачити як С.К.А.Й. підтримує українську армію. Крім того, ми дізнаємося про те, звідки беруться ідеї для кліпів, як проходять репетиції, яким чином народжуються нові пісні і як саме проходить робота в команді.

Документальний фільм про С.К.А.Й. показує нам виворіт життя цієї чудової музичної команди, те, чого ми не знали і не бачили. Думаю, ця прем’єра буде дуже цікавою для шанувальників групи.

Приємного перегляду від VideoNova Production!

Сподобалася стаття?

Будемо дуже вдячні за репост. Поділіться з друзями! Кнопочки для соцмереж виносимо на помітне місце.

Наші послуги

Related Posts