Canon EOS 7D

Опис Canon EOS 7D

Canon 7D – єдина камера в своєму підкласі ЦЗК Canon, новіша EOS 6D вже є полнокадровой, а EOS 50D і EOS 60D рівнем нижче.

Зйомка відео Full HD 1080p з ручним вибором налаштувань – експозиції, гучності звуку і балансу білого. Об’єктиви EF Canon дозволяють застосовувати кінематографічні ефекти і стилі зйомки.

Приклад відео на Canon EOS 7D

Особливості

До 8 кадрів в секунду
Зйомка 18 млн. Пікселів 14-бітних зображень зі швидкістю 8 кадрів / с в якості стандартних показників, отримання при серійній зйомці до 126 великих зображень в форматі JPEG дозволяють фотографам вловити кожну деталь і зняти кожну дію.

Високі значення ISO
При зйомці з рук в умовах низької освітленості EOS 7D Mark ISO передбачає високі значення ISO до 6400. Розширення до ISO 12800 при зйомці в умовах низької освітленості, коли використання спалаху небажано.

Зручний видошукач
Видошукач EOS 7D зі 100% оглядом і збільшенням 1,0x забезпечує повний і природний огляд об’єкта. Зручний видошукач надає інформацію про зйомку, включаючи електронний рівень по двох осях для ідеального положення камери відносно горизонту.

19-точкова система автофокусування хрестового типу
Нова конструкція датчика автофокусування з режимами автофокусування “Область” і “точкове вимірювання” забезпечує для фотографів нові способи вибору автофокусування. Всі точки належать до хрестового типу, при цьому центральна точка використовує датчик як f / 2.8, так і f / 5.6.

Система виміру експозиції iFCL
Новий 63-зонний двошаровий датчик виміру експозиції аналізує дані по фокусуванні, кольором і освітленості, забезпечуючи точний і послідовний вимір експозиції.

DIGIC 4
Два процесора “DIGIC 4” від Canon забезпечують достатню потужність камери EOS 7D для чудової передачі кольорів за допомогою датчика CMOS з високою роздільною здатністю. DIGIC 4 також забезпечує 14-бітну обробку зображень, шумозаглушення чудової якості, тривалий термін служби акумулятора, автофокусування з пріоритетом особи і запис відео в форматі Full HD.

Відео в форматі Full HD
Виняткові функції фотозйомки доповнені можливістю запису відео у форматі Full HD 1080, включно з вибором швидкості відеозапису і повне ручне управління.

Вбудований передавач Speedlite
EOS 7D забезпечує бездротове управління декількома спалахами Speedlite без ST-E2 або 580EX II в якості ведучого пристрою і оснащена вбудованою ширококутної спалахом 15 мм.

ЖК-екран Clear View II з діагоналлю 3.0 “має дозвіл 920 000 пікселів, широкий кут огляду і нову надійну конструкцію для перегляду зображень в умовах яскравого освітлення.
Видошукач відображає на РК-екрані зображення в реальному часі, забезпечуючи при цьому три режими автофокусування.

Корпус з магнієвого сплаву з ущільненням для захисту від погодних умов, еквівалентний відомому EOS-1N, вбудована система очищення EOS і надійний затвор, розрахований на 150 000 спусків.
Камера EOS 7D повністю розрахована на використання самими вимогливими фотографами.

Сподобалася стаття?

Будемо дуже вдячні за репост. Поділіться з друзями! Кнопочки для соцмереж виносимо на помітне місце.

Наші послуги