Накамерне світло

НАВІЩО ПОТРІБНо накамерне світло?

Накамерне світло, ліхтар, відео світло – все це є назвою одного приладу, без якого не зможе обійтися жоден оператор, якщо він звичайно хоче отримати якісний відеоматеріал, знімаючи при не найсильнішому освітленні. Для будь-якої відеокамери – аматорської або професійної, для зйомки в нічний час або в приміщенні з поганим рівнем освітлення, просто необхідне додаткове джерело світла. В основному, накамерне світло використовується при зйомці репортажу, коли неможливо точно передбачити погоду або рівень освітлення в приміщенні репортажу. Саме в таких випадках, як правило, і використовують додаткове світло – накамерний освітлювач (ще називають “ліхтар”, “відео світло”, “накамерне світло”, “світильник для відеокамери”).

Характеристики

Насправді, в даний момент, на ринку представлені різноманітні освітлювальні прилади накамерне світло з різними характеристиками і особливостями, безліч лінійок приладів від різних виробників. Характеристики цих освітлювальних приладів можуть бути досить схожими – функція адже одна! Накамерне світло для фото і відео камери – це, як правило, прилади невеликі за розміром, які створюють розсіяне світло. Живлення здійснюється від літієвих (Li-ion) акумуляторів. Найбільш важливий показник – рівень світлорозподілення, який повинен бути рівномірним і плавно зменшуватися без видимих ​​провалів і сплесків. Серед суттєвих переваг, так само, можна відзначити можливість фокусування, тобто отримання пучка світла різної ширини та інтенсивності.

Без належного висвітлення зображення може стати розмитим, з’являться всілякі шуми, не завжди встигає спрацьовувати автофокус. Зовнішні лампи, підсвічуючи об’єкт в темряві, роблять зображення більш виразним, а кольори – більш соковитими.

Сподобалася стаття?

Будемо дуже вдячні за репост. Поділіться з друзями! Кнопочки для соцмереж виносимо на помітне місце.

Наші послуги

Related Posts